Suomen Adhd-Aikuiset ry:n Vertaistukiviikonloppu 22.- 24.8.2014

Tänä vuonna järjestetään ADHD/ADD-aikuisten vertaistukiviikonloppu Pe 22.8. - Su 24.8.2014 Hirvensalossa, Turussa, Oriniemen partiomajassa. Paikka on komeassa merimaisemassa ja matkaa on noin 10 km Turun keskustasta, josta pääsee bussilla majalle. Osoite on Ukko Sudentie 20, 20900 Turku. Lisätietoa paikasta löytyy osoitteesta http://partiomaja.kotisivukone.com .

Viikonlopun vetäjänä toimii Ilkka Nygrén. Viikonlopun ohjelma sisältää mm. yhdessäoloa, syömistä, asiapainotteista ja myös vapaampaa ohjelmaa sekä on sauna ja uinti mahdollisuus. Muista ottaa mukaan omat lakanat, pyyhe ja uima-asu.

Huomioithan, että viikonloppu on täysin alkoholiton.

Vertaistukiviikonlopun osallistumismaksu on yhdistyksen jäsenille 30€ ja ei jäsenille 45€ (sisältää ruoat, majoituksen ja ohjelman).

Sitova ilmoittautuminen ja osallistumismaksu 20.8.2014 mennessä tähän sähköpostiosoitteeseen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Kirjoita sähköpostiviestiin,

  • nimesi
  • puhelinnumerosi
  • sähköpostiosoitteesi
  • postiosoitteesi
  • ruoka-aineallergiat tai muuta huomioitavaa
  • tarvitsetko kyydin, mistä?
  • voitko tarjota kyydin, mistä?

Osallistumismaksun tiedot

Tilinro: FI 70 5488 4320 0290 38

Saaja: Suomen ADHD-Aikuiset ry

Viestikenttään: Vertaistukiviikonloppu 2014 ja oma nimesi

Viikonlopun hinta: jäsen 30€ tai ei jäsen 45€

Ilmoittamistiedoilla kartoitamme jäsenistömme rakennetta ja kohdennamme viikonlopun ohjelmaa vielä, kiitos. Tarkempi ohjelma ja tulo-ohjeet lähetetään sinulle osallistumismaksun maksettuasi. Jos ilmoittautumisia tulee yli majoituskapasiteetin, mukaan pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätietoa voi kysyä ja kertoa ideoita tai toiveita kimppakyyteihin tai muuhun mukavaan, tai jos haluat esittää omaa pientä ohjelmaa, tai mitä vaan asiaa tai kysyttävää, ottakaa yhteyttä:

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. tai This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 


Paikka: Sauna2 Hakaniemi, Toinen Linja 3, 00530 Helsinki
Aika: sunnuntai 24.11.2013 klo: 16.30–22.30
Sitova ilmoittautuminen 18.11.2013 mennessä: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Hinta jäsenille: 7 euroa, maksa 18.11. mennessä tilille IBAN FI70 5488 4320 0290 38 / BIC OKOYFIHH, saaja: Suomen adhd-aikuiset ry, viestikenttään: osallistujan oma nimi

HUOM: Hinta muille: 15 euroa. Jäseneksi voi liittyä adhd-liiton sivujen kautta ja maksamalla jäsenmaksun, jonka tiedot löytyvät yhdistyksen kotisivuilta.

Muistettavaa: Ilmoita mahdollinen erikoisruokavaliosi ilmoittautumisen yhteydessä ja jos tulet henkilöautolla, niin onko sinun mahdollista tarjota kyytiä toiselle vertaiselle?

Mukaan otettavaa: pyyhe, pefletti, peseytymisvälineet, hyvää mieltä.

Tarjolla pientä purtavaa, kahvia, teetä, saunomista ja vertaisten seuraa!

Tervetuloa!

ADHD-liitto, Aivoliitto ja Autismi- ja Aspergerliitto järjestävät yhteisen koulutusviikonlopun vertaistukiryhmän ohjaajille. Sekä aloittelevat että jo kokeneet ryhmänohjaajat ovat tervetulleita. Koulutus järjestetään 5.-6.10.2013 kokoushotellissa Sofia, Kallvikinniementie 35, Helsinki. Ilmoittautumisaika päättyy 15.9.

Lisätietoja: http://www.adhd-liitto.fi/ajankohtaista/uutiset/koulutusviikonloppu-vertaistukiohjaajille

Jäsenille lähetetty postissa kokouskutsu viime viikolla. Mikäli olet yhdistyksen jäsen ja et ole saanut kirjettä, ole yhteydessäThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it." style="color: #334466; text-decoration: none;">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

SYYSKOKOUS 2013

Aika: sunnuntaina 24.11.2013 klo 15.00 – 16.30 

Paikka: Toinen Linja 3, 5. krs, 00530 Helsinki http://sauna2.fi/0/sauna2-hakaniemi/

Ilmoittaudu alustavasti kokousmateriaalien ja tarjottavien takia: 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it." style="color: #334466; text-decoration: none;">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.g

Esityslista

1. Kokouksen avaus

2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa

3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

4. Hyväksytään kokouksen työjärjestys

5. Vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä liittymis- ja jäsenmaksujen suuruudet vuodelle 2014

6. Valitaan hallituksen puheenjohtaja ja muut jäsenet

7. Valitaan yksi tai kaksi toiminnantarkastajaa ja varatoiminnantarkastajaa taikka yksi tai kaksi tilintarkastajaa ja varatilintarkastajaa

8. Kokouksen päättäminen

TERVETULOA!

Hallitus

www.adhd-aikuiset.org


Tiedustelut jäsenasioista This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it." style="color: #334466; text-decoration: none;">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tervetuloa AD(H)D -aikuisten vertaistukitapahtumaan lauantaina 21- sunnuntaina 22.9.2013 Ylöjärvelle, Julkujärven leirikeskukseen. Ohjelmassa syömistä, asiapainotteista ja myös vapaampaa ohjelmaa, saunomista ja tietysti mitä parhainta seuraa vertaisista :)

Paikalle voi saapua lauantaiaamuna kello 10 lähtien, ensimmäinen ruokailu on tarjolla puolenpäivän aikaan, eli siihen viimeistään kannattaa yrittää ehtiä. Yöpyminen tapahtuu 2-4 hengen huoneissa, joissa on myös jääkaapit jos haluaa ottaa omia eväitä. Omat lakanat ja pyyhkeet mukaan.

Koko lystin hinta on 45,50€ (Suomen ADHD-Aikuiset ry:n jäsenille 40€) ja se sisältää lauantaina lounaan, päiväkahvin/teen, päivällisen, iltapalan, saunan ja yöpymisen ja sunnuntaina aamupalan ja lähtökahvit pienen purtavan kera. Se pitää olla maksettu viimeistään 13.9.
tilille FI70 5488 4320 0290 
38, saaja: Suomen ADHD-Aikuiset ry Viestikenttään Vertaistukitapahtuma ja oma nimi. 

Ilmoittautumiset sähköpostiosoitteeseen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 10.9. mennessä.

Ilmoittautumiseen nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja jos on erityisruokavalioita tai allergioita. Jos ilmoittautumisia tulee yli majoituskapasiteetin, mukaan pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä.

Petipaikkoja on kuitenkin 42 ihmisille.

Ilmoittautuneille lähetetään tarkempi ohjelma ja ajo-ohjeet ja sen sellaiset lähempänä, kunhan saadaan kaikki selväksi ja aikaiseksi. Jos on ideoita tai toiveita kimppakyyteihin tai muuhun mukavaan, tai halu esittää omaa pientä ohjelmaa, tai mitä vaan asiaa tai kysyttävää, ottakaa yhteyttä: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. tai numeroon 050-3587362/ Tuula tai 040-8314451/Viola (Violan saa parhaiten kiinni lähettämällä tekstiviestin)

 Tapaamista innolla odotellen Tuula Kivi ja Viola Partanen Tampereelta